Cégbemutató

Szeretettel üdvözlöm Honlapunkon!
Macsári József vagyok, a Be-Pump Kft ügyvezető igazgatója.

Ön visszatérő Partnerünk? 
Reméljük, segítségére lehetünk azzal is, hogy a Cégeink közti kapcsolatot és a megrendelést az Internet segítségével leegyszerűsíthetjük!
 
Ön új látogató nálunk? 
Fáradjon velem, hogy körülvezessem!
Munkatársaim, cégtársaim és jómagam a beton szakmából érkeztünk, és betonpumpálással foglalkozunk 1994 óta. Akkor alakult meg a Be-Pump, eleinte Betéti Társaság formájában. 
A jó üzletmenetnek köszönhetően 1998. májusában a Bt. átalakult Korlátolt Felelősségű Társasággá. 

Célul tűztük ki, hogy a Be-Pump Kft fő tevékenységét, – mely a készbeton bedolgozása mobil betonszivattyúval, – az ország legnagyobb építkezésein, a legjobb minőségben és a legjobb gépekkel mi fogjuk végezni. 

Kezdetben 2 db betonszivattyúval dolgoztunk, de fokozatosan növeltük a gépek számát és minőségét. Jelenleg 9 szivattyú áll megrendelőink rendelkezésére és folyamatosan fejlesztjük a géppark minőségét és számát. A gépparkot a kiváló SCHWING minőség jellemzi. 

Nézzen körül Honlapunkon!
Ha szeretne a betonpumpákról, ezekről a sokoldalú szerkezetekről többet megtudni, akkor nézzen be a Betonpumpák oldalra.
Ha megnézné, hol és hogyan működnek a gépeink, akkor pillantson be referenciáink közé. Itt képeket is talál a pumpákról.
Partnereink oldalán azokat a vállalkozásokat találják meg, akikkel megalakulásunk óta gyümölcsöző kapcsolatot alakítottunk ki.
Kíváncsi lett, hol találja meg a Be-Pump Kft-t? Lépjen velünk kapcsolatba a Kapcsolat gomb segítségével!
Megtetszettek Önnek a bemutatott pumpák és referenciák, és örömmel látná őket saját beruházásain, építkezésén? A Megrendelés gombot megnyomva könnyedén kitöltheti ajánlatkérő formanyomtatványunkat!
Ha egyéb kérdése van, küldjön nekünk E-mailt! Ígérem, nemsokára megérkezik a válasz személyesen tőlem, vagy a témához legjobban értő munkatársamtól!