Rólunk

A társaság 1994. január 1-jén alakult. Tevékenységünket két bérelt 29 m-es gémkinyúlású betonszivattyúval kezdtük. A gyorsan növekvő és változó megrendelői igényekhez sikeresen alkalmazkodva értük el a mai széles palettával rendelkező gépparkunkat. 1998-ban költöztünk az időközben székhellyé fejlődött szigetszentmiklósi telephelyünkre. A cég életében jelentős előrelépést jelentett az országban is első 37 m-es gémkinyúlású betonszivattyú beszerzése. Mostanra két 44 m-es betonpumpa lett a gépparkunk legnagyobb tagja.

A nagy beruházások mellett a magánmegrendelői igények kielégítése érdekében a betonpumpálást fuvarozással egészítettük ki, így ma 4 db pumixszal állunk a vevők rendelkezésre.

A minőséget szem előtt tartva, folyamatos fejlesztéssel igyekszünk a magas színvonalú szolgáltatást biztosítani és a vevőket megtartani. A zökkenőmentes, folyamatos üzemeltetést saját szerelőbázis kialakításával értük el. 2005-ben bevezettük az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszert és jó példával elöljárva a MSZ EN ISO 14001:2005 környezetirányítási rendszert.

Reméljük, a jövőben Önöket is hosszú távú üzleti partnerként üdvözölhetjük.